Welkom op de nieuwe website van Van Dalfsen Cleaning! Wij zijn een ervaren, gespecialiseerd  schoonmaakbedrijf voor bedrijven, instellingen en particulieren.  We zijn werkzaam in de regio: Zwolle, Kampen, Genemuiden, Meppel.
 

Osmosewater

Van Dalfsen Cleaning werkt alleen met Osmosewater. Dat is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen is verwijderd. Het osmosewater filtert het vuil uit oppervlakken en de poriën van het glas, omdat het osmosewater al deels het werk doet, is verder enkel nog licht inwassen, natrekken of afspoelen nodig. Bij zware bevuiling, zoals mos en groene aanslag, heeft osmosewater een kleine inwerktijd nodig. 

Oppervlaktes die vaak op een traditionele manier zijn schoongemaakt kunnen gaan bruisen, omdat het osmosewater de bevuiling eruit filtert. Als osmosewater in contact komt met een oppervlak, neemt het gemakkelijk vuil op, en laat het een helder en streeploos oppervlak achter. 

Door osmosewater toe te passen is het gebruik van chemische zeepproducten overbodig. Het gebruik van osmosewater is dus beter voor het milieu en het eind resultaat. een ander voordeel is dat op den duur minder makkelijk vuil hecht aan de ramen en andere oppervlakken.

Van Dalfsen Cleaning heeft een eigen installatie, waar dagelijks osmosewater wordt gemaakt. de kwaliteitscontrole hebben we daarom in het gehele proces in de hand.