Welkom op de nieuwe website van Van Dalfsen Cleaning! Wij zijn een ervaren, gespecialiseerd  schoonmaakbedrijf voor bedrijven, instellingen en particulieren.  We zijn werkzaam in de regio: Zwolle, Kampen, Genemuiden, Meppel.
 

Uw bedrijfspand, uw visitekaartje!

De eerste indruk is goud waard, dat beseffen wij heel goed. De levensduur van uw pand kunt u verlengen door goed onderhoud. Dit is tegelijk het visitekaartje voor uw klanten en werknemers. 

Van Dalfsen Cleaning heeft een jarenlange expertise op het gebied van reinigen van glas en gevels. We denken op alle vlakken met u mee en reinigen ook met een telescoop waardoor moeiteloos grote hoogtes te bereiken zijn, hierdoor denken wij ook in de prijs met u mee.

We vinden het milieu belangrijk en werken daarom met osmosewater. Deze snelle, effectieve wijze van reinigen droogt streeploos op en maakt 100% schoon.

Zakelijk

Wij helpen u graag uw pand representatief te hebben en te houden. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Van Dalfsen Cleaning krijgt u voordelige abonnementskorting.

Hoe werkt het:

- Het onderhoudscontract geldt voor een vast aantal keer reinigen van glas en de gevel per jaar.

- U bepaalt de frequentie binnen het jaar

- U wordt geïnformeerd wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd

- Facturatie per jaar

- Alle voorwaarden worden bevestigd in een onderhoudscontract 

- U ontvangt een abonnementskorting