SteamPlus

 Als één van de weinige schoonmaakbedrijven in Nederland werkt Van Dalfsen Cleaning met de SteamPlus, kauwgom verwijderen, een monumentaal pand reinigen, graffiti verwijderen, speeltoestellen desinfecteren, het is slechts een kleine opsomming van de vele mogelijkheden die deze machine biedt.  En dit allemaal op een zeer milieuvriendelijke manier zonder gebruik van chemische middelen. Van Dalfsen Cleaning denkt mee met u maar ook met het milieu. 

Hoe werkt het?  

Door het water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur +/- 150 C aan de spuit norzel. Vervolgens wordt  water en zuurstof (lucht) toegevoegd en wordt een zorgvuldige afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) met een traploos regelbare werkdruk ( tot 200 bar)  op het oppervlak gespoten. Hiermee wordt het mogelijk om zonder gebruik van chemie/reinigingsmiddelen verbluffende reinigingsresultaten te behalen. Omdat het stoom/water/luchtmengsel van de machine geen inslagkracht (impact) heeft dan water is de kans op beschadigingen minimaal.

In de praktijk   

· Graffiti verwijderen zonder gebruik van chemie en / of afbijtmiddelen · Kauwgum verwijderen ( 4-5 x sneller dan bevriezen of stoom/      chemiemethodes)
· Zonder beschadigingen van o.a.: oude (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten etc.
· Verwijderen van o.a.: verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc. · Desinfectie van– en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.