Diensten

OSMOSEGLASBEWASSING MET TELEWASH SYSTEEM 
Tijdens het ramen wassen reinigen we ook gelijk uw kozijnen, deuren en vensterbanken zodat u geen nawerk heeft. Tevens verlengt dit de levensduur van uw houtwerk of kunststof. Telescoopbewassing gaat tot een hoogte van ongeveer 13,5 meter. De ramen worden nat opgeleverd en zullen streeploos opdrogen.   

KUNSTSTOF KOZIJNEN, DEUREN EN GEVELBEKLEDING REINIGING
Eén van de belangrijkste voordelen van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding is dat deze niet veel onderhoud nodig hebben. Kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding zijn onderhoudsarm, maar dat betekent niet dat er geen onderhoud nodig is. 
Vervuiling door weersinvloeden en luchtverontreiniging zullen altijd blijven. Door met osmosewater de kozijnen te behandelen zorgt ervoor dat de glans terugkomt en dat vuil zich minder goed aan het kunststof kan hechten.

REINIGING ZONNEPANELEN
Zonnepanelen worden net als ramen ook vuil. Het oppervlak van het zonnepaneel-glas gaat naar verloop van tijd meer vuil vasthouden. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen meerdere malen per jaar te laten bewassen, hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen. 

Hoewel veel factoren invloed hebben op het produceren van energie bij zonnepanelen zijn experts het eens dat u door vuil op het paneel energie zult verliezen. Het verlies door vuil kan oplopen tot 25% of soms meer. Vuil zal de levensduur van uw zonnepanelen tevens verkorten. Met onze zachte borstels en ons systeem bewassen wij uw zonnepanelen zodat u kunt genieten van de maximale energie opbrengst.

GEVELREINIGING & GEVELBEPLATINGREINIGING
Gevelbeplating als damwand, trespa en zwaluwpanelen met een lichte tot zware vervuiling door weersomstandigheden, luchtvervuiling, algen/ mos of roetaanslag, worden gereinigd met behulp van een telescopisch borstelsysteem. Met deze methode kan er vanaf de grond tot 15 meter werkhoogte gereinigd worden, waardoor het inzetten van een hoogwerker vaak niet nodig is.

Werkwijze het reinigen van de gevelbeplating gebeurt met behulp van een telescopisch wassysteem, waarmee osmose water (koud of warm) onder lage druk tegen de gevelbeplating wordt gespoten. De gevel wordt met behulp van dit osmosewater en een telescopische stok met wasborstel gespoeld en schoon geschrobd. Door het gebruik van Osmose water is nadrogen niet nodig, wordt de beplating niet aangetast en het milieu niet vervuild. Afvoeren van restwater is daarom niet noodzakelijk. Tevens worden de ramen en de directe omlijstingen mee gereinigd, ook hierbij is nadrogen niet nodig door het gebruik van osmosewater. De werkomgeving wordt dus schoon oplevert!

SPINNENBESTRIJDING
Ondanks dat spinnen zeer nuttig en belangrijk zijn in de natuur, kunnen ze een grote bron van ergernis in en rondom uw woning zijn. De uitwerpselen van spinnen en ook andere insecten vervuilen en tasten de kozijnen en deuren aan. Ook laten spinnen ongewenst hun webben achter op ramen, kozijnen, etc. Spinnen zijn in Nederland beschermd en daarom is spuiten met gif verboden in Nederland.  Wij gebruiken een middel dat er voor zorgt dat spinnen en insecten wegblijven. Het middel heeft een nawerking tot 6 maanden afhankelijk van de concentratie en klimatologische omstandigheden.  Het advies is 2 maal per jaar aanbrengen in het voor en najaar.

GEVEL IMPREGNEREN
Gevel impregneren kosten zijn lastig van te voren aan te geven. Naar aanleiding van uw wens moet er bepaald worden welk impregneermiddel er gebruikt gaat worden. Dit bepaald ook tevens de prijs van uw het gevel impregneren. We kunnen u natuurlijk wel een globale prijs geven van het gevel impregneren.

Ook zit er nog een verschil in de prijs van het impregneermiddel. Er zijn verschillende kwaliteiten impregneermiddel en iedere kwaliteit heeft zijn eigen prijskaartje er aan hangen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij bieden kwaliteit door het toepassen van onze kennis, kunde en het gebruik van professionele apparatuur. Veelal kunnen wij u via de telefoon of email al een prijsindicatie geven, ook komen wij graag bij u op locatie om geheel vrijblijvend een passende offerte aan te bieden.

Hieronder leest u meer informatie over het door ons gebruikte systeem met osmosewater. Het grootste voordeel voor u is dat uw ruiten en gevels super schoon worden en langer schoon blijven!

Wat zijn de voordelen van ons werkwijze
:

• Milieuvriendelijk: geen reinigingsmiddelen.
• Minder snelle her-bevuiling en langer een schoon resultaat.
• Geen achterblijvend residu zoals bijvoorbeeld zeepresten.
• Geen metaaldeeltjes in het water dus gereduceerd risico van statische oplading.
• Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht.
• Geschikt voor bewassing van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
• Optimale bereikbaarheid bij koepels, glasoverkappingen, dakkapellen 
• Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden.