Osmosewater

Van Dalfsen Cleaning maakt gebruik van osmose water, dat is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen zijn verwijderd. Het osmose water filtert het vuil uit oppervlakken en de poriën van het glas, omdat het osmose water al deels het werk doet, is verder enkel nog licht inwassen, natrekken of afspoelen nodig. Bij zware bevuiling, zoals mos en groene aanslag, heeft osmose water een kleine inwerktijd nodig. 

Oppervlaktes die vaak op een traditionele manier zijn schoongemaakt kunnen gaan bruisen, omdat het osmose water de bevuiling eruit filtert. Als osmose water in contact komt met een oppervlak, neemt het gemakkelijk vuil op, en laat het een helder en streeploos oppervlak achter. 

Door osmose water toe te passen is het gebruik van chemische zeepproducten overbodig. Het gebruik van osmose water is dus beter voor het milieu en het eindresultaat. een ander voordeel is dat op den duur minder makkelijk vuil hecht aan de ramen en andere oppervlakken.

Van Dalfsen Cleaning heeft een eigen installatie, waar dagelijks osmose water wordt gemaakt. De kwaliteitscontrole hebben we daarom in het gehele proces in de hand.