Schoonmaakbedrijf in Overijssel

Zoekt u een schoonmaakbedrijf ? In dat geval heeft u met van Dalfsen Cleaning het juiste bedrijf weten te vinden. Wist u dat u door middel van schoon en goed onderhoud de levensduur van uw bedrijfspand of woningen enorm verlengt? Deze levensduur is erg belangrijk aangezien een woning of bedrijfspand altijd uw visitekaartje is. Daar wilt u natuurlijk trots op zijn en trots op blijven. Zorg ervoor dat de eerste indruk, die vaak al op de stoep bij de eerste aanblik gevormd wordt meteen goed is. Van Dalfsen kan u hierbij helpen met verscheidende schoonmaaktechnieken. van Dalfsen Cleaning bezorgt u het hele jaar door de perfecte uitstraling!

Veel mogelijk bij hét schoonmaakbedrijf in Overijssel
Door het gebruik van onze unieke Steamplus reiniging kunnen wij u in de meest hardnekkige gevallen helpen. Ons ervaren schoonmaakbedrijf  kan u dan ook met allerlei hardnekkige schoonmaakklussen helpen! Van Dalfsen Cleaning is gespecialiseerd in onder andere glasbewassing, kauwgom verwijdering, tuinmeubilair reiniging, terrasreiniging, gevelreiniging maar ook graffiti verwijderen en meer. Lees de site eens goed door en ontdek alle mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf. U kunt ook gerust direct contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

Unieke methode
Wij kunnen met ons schoonmaakbedrijf  u helpen met allerlei soorten reiniging. Met de 100% natuurlijke Steamplus reiniging kunnen wij u dé oplossing bieden in zelfs de meest hardnekkige omstandigheden. Van Dalfsen is slechts één van de weinigen in Nederland die werkt met deze Steamplus reiniging. Door het water onder een zeer hoge druk te ‘oververhitten’ ontstaat er directe stoom. Deze stoom bereikt hoge temperaturen van meer als 150 ºC aan de spuit norzel. Voor het gebruik hiervan wordt er water en zuurstof toegevoegd. Door dit in een afgeregelde combinatie van stoom te mengen kan er met een traploos regelbare werkdruk (tot 200bar) op een oppervlak gespoten worden. Op deze manier wordt het mogelijk om zonder het gebruik van chemische of andere middelen het meest verbluffende reinigingsresultaat te bereiken. Ons schoonmaakbedrijf  is van mening dat het gebruik van chemische middelen anno 2015 niet meer nodig hoeft te zijn!

Interesse in de diensten van ons schoonmaakbedrijf 

Ons bedrijf van Dalfsen Cleaning is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Genemuiden in de buurt van Hasselt, Zwartsluis, Kampen. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vandalfsencleaning.nl of te bellen naar 0655842839. De ervaren medewerkers van ons helpen u graag!