Uw bedrijfspand, uw visitekaartje!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf ? In dat geval heeft u met van Dalfsen Cleaning het juiste bedrijf weten te vinden. Wist u dat u door middel van schoon en goed onderhoud de levensduur van uw bedrijfspand enorm verlengt? Deze levensduur is erg belangrijk aangezien een bedrijfspand altijd uw visitekaartje is. Daar wilt u natuurlijk trots op zijn en trots op blijven. Zorg ervoor dat de eerste indruk, die vaak al op de stoep bij de eerste aanblik gevormd wordt meteen goed is. Van Dalfsen kan u hierbij helpen met verscheidende schoonmaaktechnieken. van Dalfsen Cleaning bezorgt u het hele jaar door de perfecte uitstraling!  

Zakelijk

Wij helpen u graag uw pand representatief te hebben en te houden. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Van Dalfsen Cleaning krijgt u voordelige abonnementskorting.

- In samenspraak met u wordt de reinigings-frequentie binnen het jaar bepaald.
- U wordt geïnformeerd wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd
- Alle voorwaarden worden bevestigd in een onderhoudscontract.

Interesse in de diensten van ons schoonmaakbedrijf 

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem in dat geval gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vandalfsencleaning.nl of te bellen naar 0655842839. De ervaren medewerkers van ons helpen u graag!